Världens första digitala Mäklarhus

Digitala Mäklarhusets mäklare kommer ge dig högsta service samt en snabb, säker och flexibel försäljning. Överblicken genom den digitala processen skapar transparens både för dig som säljare och köpare, vilket minimerar risken för missförstånd och fördröjningar. Alla dokument kring objektet och säljprocessen listas på ett överskådligt sätt under ”ditt konto”. Vår produkt ersätter den traditionella “säljpärmen” och samlar allt som du behöver i ett system. Oavsett vad du söker kan Digitala Mäklarhuset hjälpa dig att på ett snabbt och pricksäkert sätt finna ditt drömboende. Som kund hos oss kan ni vara trygga i att affären sköts på bästa sätt genom en tydlig presentation av försäljningsprocessens samtliga moment, som exempelvis avtal, foto, objektsbeskrivningar, visningar, budgivningar, kontrakt och tillträde.

För att underlätta för dig som kund samlar vi alla Sveriges mäklare på ett och samma ställe. Här kan du söka och hitta den mäklare som enligt statistiken är mest lämpad att sälja just din bostad. Oavsett om mäklaren arbetar hos oss eller under annat varumärke.

Via våra digitala lösningar, exklusivt framtagna för Digitala Mäklarhusets kunder, kan du ständigt hålla sig uppdaterade om vad som händer på marknaden.